ОДРЖУВАЊЕ ОСМО РЕДОВНО ГОДИШНО СОБРАНИЕ

ДО

СИТЕ СТЕЧАЈНИ УПРАВНИЦИ

ЧЛЕНОВИ НА КОМОРАТА НА СТЕЧАЈНИ УПРАВНИЦИ

ПРЕДМЕТ: ОДРЖУВАЊЕ ОСМО РЕДОВНО ГОДИШНО СОБРАНИЕ

Управниот одбор на Комората на стечајни управници донесе Одлука Осмото редовно Годишно Собрание, да се одржи во Сандански-Р.Бугарија во ,,Хотел Пирин Парк,, на 20.06.2015 година (Сабота) со почеток во 11,00 часот.

Хотелското сместување е на база на полн пансион. Пансионот почнува од петок (19.06.2015г.) со обезбедена вечера во хотел, а да заврши во недела (21.06.2015г) со обезбеден хотелски доручек.

Заради навремена резервација потребно е пријавување на учество на Собранието најдоцна до 05.06.2015 година (петок) до 15,00 часот по е-маил до Комората.

Претседател на Комора

Ацо Петров